Höst?

Känns märkligt att det snart är september. Känns verkligen som att jag helt har missat att det har varit sommar. Nog för att jag har jobbat hela sommaren, men brukar det ändå inte vara lite mer grillkvällar?

Samtidigt så är det kul när allt kör igång igen, det har varit bra med folk hela sommaren, men det har kört igång riktigt igen nu när höstschemat är igång. Kul =)

Nej, nu bör jag nog plocka fram lite vad jag ska ha med mig upp till ATM utbildningen i Stockholm. Det blir bara en snabb mellanlandning hemma efter jobbet imorgon, sen Box-klass och nattåget upp till hufvudstaden. Ska bli riktigt roligt!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag