Hur svårt kan det vara?!

Sitter och kämpar med min cykelklass till imorgon förmiddag. På något konstigt vis så lyckas jag alltid skjuta fram allt som jag borde göra. Allt jag borde göra vill jag inte göra. När jag skulle plugga till tentor så blev helt plötsligt diska och städa jättekul och jätteviktigt för att jag borde läsa…. Och där har jag hamnat lite igen. Fick till något som kändes bra, gav mig ut och sprang med musiken i lurarna och NEJ, inte tycka om… Så det blev att börja om igen.. Tror jag är nöjd nu =). Får lyssna och känna lite till.

Hoppas på att sitta här utan att skämmas imorgon...

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag