Halvvägs

Halvvägs på mina 4-veckorsmål och jag ligger faktiskt ganska bra till :). Det som har varit jobbigast att hinna med är armhävningarna. Jag har problem med en axel som varit ur led fler gånger än jag kan räkna, och det har blivit att jag oftast gjort smala armhävningar för att det varit smärtsamt att göra breda. Jag bestämde mig för att göra breda armhävningar denna vändan och smällde till med 140 armhävningar första dagen. Kan säga att det inte blev fler armhävningar på några dagar, här snackar vi träningsvärk :D.

Halvvägs igenom!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag