Bra start på veckan

Måndagsklasserna är nog mina favveklasser, perfekt kombo, CXWORKS™ och BODYCOMBAT™. Men sen är det inte så dum kombo på söndagarna heller, CXWORKS™ och Cykel, och Kick & Boxen är alltid lika rolig, ok jag gillar att köra alla mina klasser =). Idag kändes det lite extra kul, mycket folk, och dessutom ett grymt gäng, så jag tog i så att jag kände att all energi verkligen var slut efter klasserna. Fastnade kvar ett tag på gymmet för jag inte hade energi att sätta mig på cykeln hem…. Men hem kom jag till slut och känner mig trött men nöjd med dagens träning.

Perfekt kombo, cx o bc

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag