Oooops….

Det har varit tre olika scheman under sommaren på gymmet, och jag har varit väl medveten om att vi precis har gått in i det tredje. Dock hade jag inte kollat så noga, då jag stod och väntade på deltagare till cykelklassen klockan 10. Det skulle ju vara fullt, så jag anade att något var fel. Kollade schemat och såg att klassen började 10:45…. Nåja, det blev lite tid att fila lite på CXWORX™ koreografin, det var första gången jag höll den själv idag, alltid lite nervöst då!

Det var min sista cykelklass på sommarschemat idag. Har börjat fila lite på höstens cykelklass, det kommer att vara en 60min på söndagar kl. 11.00. Har ni någon musiktips, dela gärna med er i denna spellista. Jag har lagt till några låtar som jag tycker är trevligt att cykla till, fyll gärna på =).

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag