Är detta normalt?

Mina skenben efter 5km löpning

Visst var det varmt idag, men detta känns nästan löjligt =). Har en väninna som sa att hon aldrig sett någon svettas på skenbenen, är det bara jag?! Kan kanske vara alla åren av benskydd som har gjort att jag svettas så mycket just där.

Helt underbart sommarväder och jag är ledig :). En snabbdusch och sen ska jag ut och njuta! Ha en skön lördag!

2 Kommentarer

  1. Monk

    2011/08/08 21:30

    Kan det vara jag? 🙂 har fortfarande inte träffat någon annan som svettas på skenbenen men du är ju normal i övrigt!

  2. Stina

    2011/08/09 20:24

    Japp Monk, det var du 🙂 Tror också att jag klassas som ganska normal i övrigt 😀 Kram på dig!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag