Dags att för nya mål!

Jag tycker träningen blir roligare med lite mål, och under våren har jag använt mig av Funbeat för att sätta upp mål. Jag har innan kört 6 veckors perioden, men denna gången har jag satt upp lite mål som jag ska ha avklarat inom 4 veckor. Om 4 veckor är det även dags för ATM utbildning i BODYCOMBAT™ och då har jag förhoppningsvis fått upp lite flås och styrka =). Egentligen skulle man kanske satt som mål 1000 sidekicks typ, men jag kör vidare på löpning, armhävningar och chins. Löpningen för att jag fortfarande letar efter känslan av att det är skönt, armhävningar och chins för jag tycker om att känna mig stark =).

0% avklarade... det ska det snart bli ändring på =)

2 Kommentarer

 1. Jenny

  2011/08/07 19:53

  Gud trodde det bara var jag som fick sådär !
  Får så med så, ser så roligt ut. x)

 2. Stina

  2011/08/07 22:34

  Kul att höra att man inte är ensam =)

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag