Man blir bra på det man tränar

Att träning är en färskvara, har jag verkligen fått känna på senaste veckan. Gymmet har jag bara sprungit igenom lite snabbt ett par gånger i veckan, och jisses vad klen jag var i veckan när jag skulle dipsa! Nästan nere på lika många reps som jag gjorde med 10kg extra runt magen för bara 2 månader sen. Kände mig inte särskilt stark på coren idag heller, kör ju bara varannan vecka nu. Men samtidigt måste det ju gå upp och ner, man kan inte köra på samma intensitet alltid, och kurvan kan inte alltid bara gå uppåt heller. Livet i helhet ser ju inte alltid likadant ut, och det gäller ju träningen med.

På tisdag kör jag och Malin CX30™ för första gången på anläggningen. Det ska bli kul att äntligen få köra igång och om de tränande tycker att det är lika roligt som vi! Kom gärna förbi och prova! 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

 • mån
  28
  Maj
  2018

  CXWORX

  17:3024/7 Värnhem
 • mån
  28
  Maj
  2018

  Box

  18:1524/7 Värnhem
 • tis
  29
  Maj
  2018

  BODYCOMBAT

  19:1524/7 Lilla Torg
 • ons
  30
  Maj
  2018

  Box

  18:4524/7 Värnhem
 • tor
  31
  Maj
  2018

  Indoor Cycling

  18:0024/7 Lilla Torg

INSTAGRAM

Mitt företag