Urban Beach

Den 26-31 juli anordnar Malmö stad en aktiv strandvecka i Daniaparken i Västra Hamnen. Läs mer om det här. HTA Kockum Fritid kommer att erbjuda gratis gruppträning under dessa dagar, passa på att prova på! Nu hoppas vi bara på lite sol :). Här är schemat:

  • Tisdag 26/7 kl 10.00 CORE, Nya CX30, Malin & Lise-Lott
  • Onsdag 27/7 kl 10.00 BODYATTACK, Maria
  • Torsdag 28/7 kl 10.00 CORE, Nya CX30, Malin & Lise-Lott
  • Fredag 29//7 kl 10.00 BODYATTACK, Maria

Bild lånad av Malmö Stads hemsida

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag