Dålig dag :(

Dagen började med tvärpunka på cykeln ganska exakt halvvägs till jobbet. Jag brukar inte ha några större utrymme för missöden på morgonen, ville ju komma i tid, är ju fortfarande ganska ny på jobbet. Cyklade stående på platt däck de resterande 5km, det var en pärs! Helt genomsvettig när jag kom fram. Tur att jag har pensionerade föräldrar som kan hjälpa till att hämta cykeln och lämna in den, jättetack mamms och papps ♥.

Den svenska sommaren har verkligen hittat hit nu, efter jobbet så fullständigt öste regnet ner, så efter att ha tagit mig från jobbet till busshållsplatsen hade jag inte en torr fläck på kläderna och var blöt in på underkläderna. Väl på gymmet så vänder humöret i alla fall, som alltid! Ett snabbt pass i gymmet och sen var det dags för min box. Inte så mycket folk idag, men ett glatt gäng som alla har kört ett tag så att vi kunde köra på lite mer avancerade kombinationer, riktigt roligt!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag