Den gångna träningsveckan

Tiden springer iväg, går inte tiden lite snabbare på sommaren?! En hel vecka sen jag skrev sist och ändå kändes det som igår! Det har varit en lite halvslö träningsveckan, fick akut magont i onsdags och sen drabbades jag av latmasken så det har blivit hela tre vilodagar denna veckan. Räddade upp det lite här under helgen med att springa de 5 km till gymet i lördags och köra ett styrkepass och idag körde jag den riktigt sköna kombinationen spinning och core. Träningsveckan slutade på 658 minuter i Funbeat, och det är mer än på länge =).

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag