Gamla minnen

Håller på att scanna in en massa gamla bilder och hittade den här gamla bilden på denna skönhet, haha =) Så ful att det blir något charmigt över det! Jag sitter bredvid min moster som bodde i New York, och jag minns så väl förväntan när hon skulle komma hem. Hon var sååå häftig och brukade ha med sig fina klänningar till mig och min syster. Så bilden visar äkta glädje och förväntan! Om ni är imponerade av min välklippta frisyr, så är det nog min far som kan ta åt sig den äran :). Vad man har fått stå ut med….

Stina flinar

3 Kommentarer

 1. mysan

  2011/07/09 10:50

  Hejsan! 🙂
  Allt bra dej denna fina lördan? 🙂
  kram

 2. Monica

  2011/07/09 17:10

  Du är jättesöt, pappa klippte dig ibland men inte alltid, ibland klippte du dig själv också

  • Stina

   2011/07/09 18:00

   Jasså du mammsen, kan det vara så illa =) Haha!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag