Träningsveckan som gått

Har börjat registrera min ”transportcykling”, dvs cyklandet för att ta mig runt i stan, på Funbeat. Innan har jag bara registrerat det jag räknar som träning, men nu när jag cyklar lite längre tycker jag det är intressant att se hur mycket jag sitter på cykeln egentligen. Denna veckan har det blivit lite drygt 10 mil, och även om det inte är värsta farten och det är mycket stanna vid rödljus, rusningstrafik och tomtar som inte flyttar på sig, så är jag i alla fall i rörelse. Annars har det bara blivit mina klasser och två snabba styrkepass denna veckan. Vill försöka få in ett styrkepass till nästa vecka och få in åtminstone ett löppass nästa vecka. Vi får se hur det går :).

Idag var det Spinning/core, och det var svettigt värre! Hyfsat svalt i lokalen, men hög luftfuktighet och det var imma på rutorna redan när man kom in i lokalen!

Innan klassen....

Svettig efter klasserna och med core-rufs i håret =)

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag