Ljuvliga sommar!

Eftersom jag börjat jobba precis så blir det ingen sommarsemester för mig i år. Men jag njuter av sommaren ändå! Skippade bussen och har tagit cykeln de 8-9 km som jag har till jobbet. Helt underbart att få lite frisk luft, sol och lite träning före och efter jobbet! Kanske ska återkomma i ämnet när det börjar regna och blåsa ;). Vilodag idag så jag passade på att njuta lite av solen efter jobbet, varmt och skönt!

Imorgon är det Kick & Box på Kockum Fritid, kom gärna och kör med oss :).

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag