Tillbaks till verkligheten =)

Helt otroligt vad snabbt 3 år gick! Min skolpaus är över och jag är tillbaks i arbetslivet igen. Helt slut efter första arbetsveckan, trots att den var kort! Tidiga morgnar och många nya intryck och rutiner att ta in. Men det är kul att vara igång igen och jag är glad att jag hittade jobb (med lite hjälp 🙂 ) så snabbt inom det jag har läst.

Midsommarafton igår och det firades hemma hos Malin med goda vänner, hundar och katter :). Hur mysigt som helst!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag