Gammal film

Hittade den här gamla filmen där jag gör den pomsen (taekwondons kata) jag vann Öppna VM med för 835 år sen typ :). Videon är dock inte från den tävlingen utan som uppvisning på SM året efter tror jag. Detta mönster är en av grejorna man gör när man graderar sig till första gradens svarta bälte i Taekwondo. Jag önskar att mina sidekicks hade den höjden idag!

 

2 Kommentarer

  1. Tilla

    2011/06/21 11:29

    Cool header! 🙂

  2. Stina

    2011/06/21 18:14

    Tack 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag