Första loppet avklarat!

Malmömilen avklarades idag. Mitt första lopp någonsin =). Jag ville ju inte springa ensam, så jag anmälde Malin med, så hon vara så tvungen att springa med idag! Malin har väldigt dåliga knä, och hennes högra knä svullnade till dubbla storleken efter CX30 utbildningen och hade tyvärr inte släppt tills idag. Men hon är en riktig fighter och pressade sig i alla fall trots att hon fick kramp av att behöva spänna benet för att hennes knäskål inte skulle hoppa ur led! Jag hade riktigt skoj idag, det var en härlig stämning att springa genom stan, tillsammans. Jag har bara sprungit milen två gånger tidigare i år, och dagens lopp blev det snabbaste i år, 51:51 kom jag in på. Tjoho!

Två taggade tjejer innan loppet =)

Något annat kul är att jag har fått jobb! Så glad att jag har fått jobb inom det jag har läst så här snabbt! Börjar redan på måndag, så det vart snabba ryck! Intervju torsdag, samtal fredag, börjar måndag. Roligt!

4 Kommentarer

 1. Tina

  2011/06/19 14:41

  Grattis till nya jobbet!

 2. Stina

  2011/06/19 21:10

  Tack Tina =)

 3. Monika Nilsson

  2011/06/21 09:48

  Grattis Stina!! Både till avverkad mil men framför allt till jobbet! Stort grattis, det här är du verkligen värd! Stor tillykke kram från mig!

 4. Stina

  2011/06/21 18:12

  Tack Monkan =) Verkligen kul att det ordnade sig så snabbt!
  Kramis!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag