Inspirerad

Grundutbildningen  i CX30™ var så rolig och inspirerande, mycket att använda i sina andra klasser med. Blev så inspirerad att jag nu har anmält mig till ATM utbildningen i BODYCOMBAT™ i slutet av augusti 🙂 . Det är snart 11 år sen jag gick grundutbildningen (det är fortfarande lika roligt 🙂 ), så det var ett tag sen man blev utstuderad och feedbackad. Lite nytändning och att förhoppningsvis en möjlighet att kunna ta sitt instruerande till en ny nivå. Ska bli sååå kul 🙂 . Sugen på att gå en LesMills utbildning? Du hittar kurskatalogen för 2011 här.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag