Schleten…

Två dagars CX30 utbildning är nu avklarade. Det har varit riktigt intensivt och jag är trött i varenda muskel i kroppen känns det som 🙂 . Att jag dessutom sprang direkt från utbildningen igår till att hålla dubbelklass, core och Bodycombat, var kanske inte riktigt genomtänkt… Men jag älskar ju att hålla de två klasserna, så det fick bli så =). Jag fick hjälp av Jenny på Bodycombaten med tre låtar, blir alltid roligare och mer energi när man är två. De 5 km på cykeln hem gick väldigt långsamt igår kan jag säga, så slut! Efter duschen la jag mig i sängen med handuksturban för att gå igenom låten jag skulle kunna till idag, men slocknade efter en halva :). Spännande frisyr jag hade imorse, hihi! Upptäckte att jag dessutom glömt nycklarna på utsidan av dörren kvällen innan. Just precis så trött var jag igår!

Det ska bli spännande att köra igång CX30, och vi hoppas att deltagarna tycker att det är lika bra som vi tycker!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag