Kommande konvent

I höst finns det en del roliga konvent att åka på. Själv har jag inget planerat, vi får se hur jobbsituationen ser ut för mig lite längre fram, men mest sugen är jag nog på Nike Convention i Danmark i september 🙂 . Dessa konventen har jag hittat, och det finns säkert fler!

 • Super Saturday 3 september. Jag har bara varit på ett Super Saturday, och visst är det jättekul med massor av folk och allt det där, men jag tycker att det blir lite smalt med bara Les Mills klasser. 1075:- inkl lunch.
 • Nike Convention Danmark 9-11/9. Jag har bara varit på den svenska upplagan, som jag har haft fantastiskt kul på varje gång. Massor av spännande klasser jag gärna hade provat på det schemat 🙂 . 1695 danska pengar, ingår dojjor WOMENS ZOOM FLY QUICK SISTER+.
 • Bollnäs Ess 30/9-1/10. Aldrig varit där, men såg att en gammal instruktörskollega från Goodlife skulle instruera där! Hittar inga priser på denna sida.
 • The Convention 5/11. Inte mycket info på den sidan än, men förra årets upplaga verkade vara väldigt bra tycker jag.
 • Best of the best 12-13/11.  Har aldrig varit på detta heller. 995 pix för en dag.

Ha en skön lördag i solen 😀

2 Kommentarer

 1. jocke

  2011/06/11 14:01

  Riktigt bra blogg du har och var riktigt intressant att läsa och att följa:)

  Ha det gott

 2. Moa

  2011/06/13 21:13

  Hej!
  Vill du att jag ska länka dig? Kolla på min blogg hur du blir länkad snabbt och enkelt! 🙂
  Ha en bra dag ♥

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag