Bra release och ny utbildning på gång

Riktigt rolig release igår 😀 . Vi var snurriga som aldrig förr och kom av oss lite här och där, men stämningen var helt underbar och jag älskar verkligen 48:an och alla dessa sparkar! Sista gången vi var 3 eftersom Jenny flyttar till Stockholm i slutet på månaden, snyft! Det blir kanske lite gästspel längre fram ändå.

Pink Combat Angels eller något på bild, hihi!

Nu är det dags att börja smälla in lite korre inför CX30 utbildningen (det nya Les Mills core programmet) på måndag. Ska bli spännande att se vad det är. Jag älskar verkligen att sätta ihop coreklasser tillsammans med mina goa kollegor, men det är aldrig fel att vidga vyerna och testa något nytt!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag