Långvila

Har haft en myshelg med goda vänner i Stockholm. Ingen träning sen i tisdags, längsta vilan på länge :). Tror att min kropp behöver lite återhämtning. Gymmet håller stängt imorgon på nationaldagen, så det är inga klasser imorgon heller. Nog den längsta vilan från att hålla klasser sen jag började på Kockum Fritid!

I alla falla så har jag haft en helt underbar ledighet som började med att se Dan Reed i torsdags, så jäkla bra! Sol, strosande på stan, god mat och framför allt mysigt att hänga med goa vänner!

Glada tjejer som fick hälsa på Dan Reed =)

Sol och mys =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag