Fri träning!

Under juni månad erbjuder HTA Kockum Fritid där jag kör mina klasser 14 dagars gratis träning, gym eller gruppträning, för de som följer dem på Facebook och deras vänner. Perfekt för er som bor i Malmö! Ni kan gilla HTA här i högerkolumnen eller klicka här för att komma dit. Ni registrerar ert kort i gymmets reception på andra våningen. Jag hoppas att vi ses på klasserna 🙂

Gruppträningsschemat för juni månad.

 

2 Kommentarer

 1. mysan

  2011/06/02 13:45

  jäklar va duktig du är! 🙂
  visst är träning roligt? 😀

 2. Stina

  2011/06/06 10:06

  Tack, tack 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag