Grym release =)

Idag var det kvartalsutbildning i Body Combat. Denna releasen inspireras av Taekwondo, för första gången, lite roligt eftersom det är min bakgrund =). Det blir ju aldrig ”riktig” Taekwondo, men det var i alla fall en jäkla massa sparkar, riktigt gött! Många sparkar = tufft konditionsmässigt, det tar ju mer energi att lyfta ett ben än en arm. Jag har verkligen älskat Bodycombat 47, men 48 är nog ännu grymmare! Ska bli så kul att köra igång =).

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag