Bara döda fiskar simmar med strömmen

Fick ett fint kort från min moster idag:

Ibland måste man påminna sig lite om det, när man ger sig in i något som är nytt. Jag bröt upp från hur jag levde mitt liv för snart fyra år sedan, och det är läskigt att ge sig ut på något man inte vet hur det blir, men provar man aldrig något nytt så vet man ju inte! Jag vet inte om jag vet mer nu, men jag är ingen död fisk i alla fall!

Fick denna fina bok av Joakim Raboff som är fotograf och brukar komma och boxas för mig. Han har gjort flera fotoböcker om Västra Hamnen. Ni kan beställa boken här.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag