Träning – en färskvara

Och det man tränar på blir man bra på. På senare har det inte blivit jättemycket gymträning, 2-3 gånger drar jag lite i vikterna, ca 30 min varje gång, och då har jag främst fokuserat på chins och dips. Ben vet jag inte sist jag körde i gymmet, och eftersom jag vet vilken jobbig träningsvärk jag får när jag inte kört ben på längre så har jag skjutit upp det. Smög in 2 övningar igår, med ganska fjantiga vikter, men aj det känns idag :D! Men det var skön träning igår, löpning 5km till gymmet och styrka på det, det blir definitivt mer av det när sommarschemat kommer igång och jag inte har lika många klasser.

Idag var det väldigt glest med folk på mina tre klasser, utom coren då, där är det alltid bra med folk. Känns som många flyttar ut sin träning utomhus nu när vädret blir bättre. Men oavsett om det är mycket eller lite folk tycker jag att det är roligt att hålla klasser. För och nackdelar med allt, lite folk blir det ofta lite mer personligt, mycket folk är det ofta lättare att få igång energin och givetvis en kick för egot 😉 .

Ha en trevlig söndag kväll!

Laddad för spring till gymmet =)

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag