Glad att jag inte var ute och sprang idag….

Pga detta. Min vanliga löprunda, ca 1km hemifrån. Limhamn/Sibbarp är ju inte direkt ett område man förväntar sig skottlossning, och i detta fallet verkar det ju ha varit ren avrättning. Läskigt! Får se om jag vågar mig ut på en liten löptur imorgon…

 

2 Kommentarer

  1. Köpa Hemsida

    2011/05/11 19:21

    Oj gud vad hemskt och verkligen tur att du inte tog den vanliga rundan då ju! :O

  2. Stina

    2011/05/15 18:38

    Eller hur!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag