Mycket nu…

Helt underbart vårväder i helgen! Konstaterade i torsdags att våren är här då jag svalde första flugan på cykeln till gymmet… Dock så har jag mest suttit inne i helgen, kämpar på att få in allt som ska in så här i slutspurten på mitt pluggeri. Men även om man sitter inne så är det trevligare att titta ut på sol än ösregn! På tisdag blir det lite lugnare igen, hoppas på lite solstrålar då :).

Ha en fortsatt trevlig kväll!

En kommentar

  1. Fotograf Nathalie Agnekil

    2011/05/24 16:07

    Hej! Jag är inte för att ”spamma” men jag måste snabbt bli av med mina inbjudningar till Bloggsvar eftersom de snart försvinner. Därför lottar jag nu ut 3 inbjudningar på min blogg! Om du vill vara med i utlottningen, klicka här; http://softecho.blogg.se/2011/may/utlottning-inbjudan-till-bloggsvar.html

    Nathalie Agnekil

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag