Snask o sånt…

Svenskarna äter i genomsnitt 17kg smågodis varje år läste jag någonstans runt påsk.Jag gjorde en liten snabbräkning och kom fram till att 17kg per år blir ca 325g per vecka. Genast inser jag att jag till och med kan ligga lite över genomsnittet :o. Smågodis är min näst största last, tätt efter Pepsi Max. Jag försöker att begränsa godiskonsumtionen till bara lördagar, även i diettider har jag haft min godislördag, och har aldrig egentligen levt någon längre tid helt utan smågodis. Smågodis gör ju absolut ingen mer nytta än att jag tycker att det är himla gott och njuter av det, men det innehåller ju bara skit och tomma kalorier och är dessutom en stor miljöbov. Jag tänker aldrig säga aldrig till smågodis, men har bestämt mig för inget smågodis fram till midsommar till att börja med :).

En liten paus från detta 😀

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag