Påsken kom och gick…

Påsken kom och gick i en rafflande fart! Och våren med den känns det som :). Jag borde ha gjort så mycket skolarbete under dessa dagar, men det är svårt att vara disciplinerad när man är så svältfödd på solstrålarna… Det har blivit några timmar i solen, picknick, första löprundan i bara T-shirt och tights, påskmiddag och annat mys. Klasser i söndags och måndags, hyfsat med folk i söndags, igår klockan 13:15 var det bara en liten tunn skara som ville Bodycombata, men vilket gäng! Underbart tryck i salen trots att vi inte var så många. Ikväll är det sen boxning, ett par ”gamla” fighters har lovat att komma, roligt!

Lite bilder från min påsk! Visst ser min löprunda längs havet härlig ut! Utsikten från gruppträningen på Kockum Fritid inte så dum den heller, längst ner till höger.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

 • mån
  28
  Maj
  2018

  CXWORX

  17:3024/7 Värnhem
 • mån
  28
  Maj
  2018

  Box

  18:1524/7 Värnhem
 • tis
  29
  Maj
  2018

  BODYCOMBAT

  19:1524/7 Lilla Torg
 • ons
  30
  Maj
  2018

  Box

  18:4524/7 Värnhem
 • tor
  31
  Maj
  2018

  Indoor Cycling

  18:0024/7 Lilla Torg

INSTAGRAM

Mitt företag