Motivationssvacka?

Pratade med en kille som brukar gå på mina klasser igår. Han hade hamnat i en motivationssvacka träningsmässigt och funderade på hur han skulle få tillbaka motivationen. Jag gillar alltid att träna, men för att köra det där lilla extra behöver jag något konkret mål. Att sätta en tävling som mål är det som funkar bäst för mig, troligtvis eftersom jag gjorde det under så många år förr. Om man gillar gymträning kanske man skulle vilja testa på något av följande:

Fitnessfestivalen erbjuder förutom mässan tävlingar i Body Fitness, Classic Body Building och Body Buildning. Jag tävlade i Body Fitness på Fitnessfestivalen 2009 och hade jätteroligt även om jag hamnade vääääldigt långt ner på resultatlistan! Dessutom arrangeras det SM i Biceps battle, Body Press, Bar dips och Chins där. I år avhålls Fitnessfestivalen 3-4 december.

I Athletic Fitness tävlar man i en fysikrond, en styrkerond och en konditionsrond. Gillar denna tävlingsform skarpt! I år kan man tävla på SM 13/8 eller Decembercupen (nybörjartävling) 26/11. Mer info hittar ni här.

I Fitness Five så tävlar man i 5 olika moment, bänkpress, bicepscurl, knäböj, chins och dips. Info om tävlingar och regler hittar ni här.

Man ser fler och fler ute i löpspåren, så då kanske något lopp kan vara intressant. Här hittar man en hel drös med lopp, korta som långa.

Några av mina tävlingsmål "på gamla dar" (åldersnojja?!)

2 Kommentarer

  1. TANYA

    2011/04/21 13:59

    Woow häftiga bilder! 🙂

  2. Stina

    2011/04/21 19:44

    Tack 😀

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag