Bröllopstankar?

I så fall vill jag verkligen rekommendera min söta kompis Malin och hennes företag Tycke&Smak. De hjälper er att förverkliga era drömmar på denna stora dag! Bilder säger mer än ord så kolla in lite av vad de har gjort nedan och på hemsidan.

En kommentar

 1. lovisa

  2011/04/13 08:53

  Godmorgon, allt bra?:)
  Just nu har jag 3 tävlingar i bloggen!

  1. vinn valfri bikini/monokini från http://www.brandsinfashion.com
  2. vinn valfri vara ur fashionbox.se’s sortiment
  3. vinn 2 solprodukter från halsa24.se!

  om du känner dig intresserad av någon tycker jag du ska kika närmre på dem!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag