Nytt!

Jag och Malin fick ihop en ny Coreklass i söndags som jag premiärkörde igår. Tror minsann jag hittade någon liten ny muskel där i coreregionen som spänner lite idag! Najs :). I lördags natt satt jag o knåpade ihop lite nytt till Funktionell Cirkel, upptäckte att jag på söndagen inte riktigt fick ihop det till de 12 stationerna jag ville ha och upptäckte att jag skrivit upp samma övning två gånger på min lista, haha! Så kan det gå när man sitter i sista minuten…

Tog mig lite motvilligt ut på en löprunda i förmiddags. När jag väl har sprungit en bit så är det ju faktiskt skönt, för att inte tala om efteråt, men ändå har jag långa diskussioner med mig själv innan jag kommer ut… Vill ju ha lite spring i benen innan Malmö milen och kanske till och med få upp farten lite i alla fall.

Ikväll har plastikturisterna premiär i Kanal 5. Fascinerande (och sorgligt) vad folk kan hitta för fel på sig själva! Själv kör jag ovanstående!

3 Kommentarer

 1. lovisa

  2011/04/06 18:38

  Hej haft en bra dag?:)
  Just nu har jag en tävling på bloggen där DU har chans att vinna en valfri bikini/monokini från brandsinfashion.com! om du är intresserad kan du kika bloggen:)
  kram!

 2. Jimmy

  2011/04/11 19:03

  gillar bilden du hittat skarpkt 😀

 3. Stina

  2011/04/15 20:31

  Visst är den klockren 😀

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag