Underbara sol!

Det känns som, och jag sannerligen hoppas, att våren har kommit för att stanna här i skåneland 🙂 . Var ute och köpte lite frukostbullar precis, helt underbart väder! Det blir dock inneträning idag, det bär snart iväg till Kockum Fritid och Spin of Hope. Det finns drop-in cyklar kvar, så tveka inte om ni känner att ni vill vara med och göra en skillnad för barncancer!

Vårkänslor med blommor i håret =)

 

2 Kommentarer

  1. AMANDA

    2011/03/29 19:20

    Fin blogg! Allt bra? 🙂

  2. Stina

    2011/03/30 14:15

    Tack, tack 😀 Bara fint här, hoppas du med mår bra!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag