Hard Candy Fitness

I november förra året öppnade Madonnas gymkedja Hard Candy sin första anläggning i Mexico City. Det har kommit ytterligare 2 anläggningar efter det, en i Moskva och en i St. Petersburg. Man kan gå in och rösta på var man vill att nästa anläggning ska öppna upp här. Malmö/Köpenhamnsområdet, snälla :D. Kolla in bilder och filmer från deras Facebook sida. Madonna hade visst kört en dansklass på invigningen i Mexico City, hur coolt hade inte det varit att försöka staka sig igenom det?!

Bilder från Hard Candy Fitness Facebooksida. "No sweat, no candy" =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag