Stark =)

Kände mig riktigt stark på gymmet idag! Efter att ha kört en 6-veckors period med många repetitioner på dips och smala armhävningar tänkte jag köra några veckor med lite extra vikt utöver den egna kroppsvikten på dipsen. Fick till 3 set med 8 repetitioner med 10kg runt midjan! Jag gick dock bara ner till 90 grader så här första gången jag provade med 10 kg, har en axel som har poppat ur led ett 20-tal gånger, även om den har suttit där den ska på senare år litar jag inte helt på den. Nöjd med dagens gympass i alla fall :).

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag