Releasedax!

Imorgon är det dags för ny release i BODYCOMBAT™ på HTA Kockum Fritid tillsammans med bästa tjejerna Jenny och Sladjana! Ska bli riktigt kul att köra igång, gillar verkligen det nya programmet. Jag hoppas att vi ses imorgon! Är ni inte medlemmar och vill prova på? Meddela mig så fixar jag!

 

2 Kommentarer

  1. Rebecka

    2011/03/14 12:23

    Du har inte tips på några bra magövningar? för jag kämpar med att trimma magen till sommaren 🙂

  2. Stina

    2011/03/17 23:06

    Oj, det finns massor! Kommer kanske någon övning här i bloggen så småningom.

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag