Inte mycket gjort

Här har det inte hänt något på länge! Tiden springer iväg och jag tycker inte att jag får något vettigt gjort… Slutspurt på studier och jakten på jobb har börja lite smått, och allt tar tid.
Jag har tagit lite paus i mina träningsmål denna veckan. Förra perioden avslutades i söndags och jag hade då genomfört 81,45 km löpning (mål 80km), 1110 tricepsarmhävningar (mål 1100), 651 dips (mål 600) och 1003 chins (mål 1000). Funderar på hur jag ska lägga upp min träning, vill variera den lite nu.

Ikväll blir det box på gymmet, följt av lite träning inför vår release av BC47 som vi ska ha på måndag. Ska bli kul att köra igång det programmet!

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag