Segt!

Nyss hemkommen från en löprunda. Det har varit tungt som tusan att springa de senaste två veckorna. Veckan innan dess kändes det lätt och skönt. Vad händer?! Vill ju bli bättre och bättre, inte tvärtom 🙁 . Nåja, jag nöter på och hoppas att det vänder snart! Det går ju upp och ner.

Såg att Les Mills ska börja med en Core klass, CX30, nu. Skall bli spännande att se hur det är. Förkoreograferat är kul, men det är också roligt att ha möjlighet att tänka till lite själv och sätta ihop sin egen klass och välja sin egen musik. Men det mesta Les Mills gör brukar bli bra tycker jag och det ser ju bra ut i alla fall!

 

2 Kommentarer

 1. lovisa

  2011/03/03 13:58

  Hej allt bra?:)
  Just nu har jag en tävling på bloggen ddär du har chans att kamma hem en lyxig hårinpackning från shemenamour.se som är värd 249kr! om du vill delta är det bara att kika bloggen:)

 2. Lina

  2011/05/06 16:52

  The forum is a brgiehtr place thanks to your posts. Thanks!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag