Release helg

Detta års första kvartalsutbildning hölls på ”hemmaplan”, dvs Kockum Fritid. Passade på att köra Body Jam med, som var öppen för medlemmar att delta i. Önskade att jag var lite mer dansig av mig, skulle jag kika mig i spegeln kommer jag totalt av mig och blir besviken på hur stiff jag ser ut, haha! Åsa Fornander är fantastiskt duktig, så jag undvek spegeln och låtsades att jag såg ut som henne istället :).

Body Combaten testade jag ju på the Nike Blast, och den var lika rolig att köra igår! Ska bli kul att köra igång den snart.

Idag så var Funktionell Cirkel inställd pga kvartalerna, så det blev bara core och spinning. Det räckte mycket väl, grymma deltagare idag igen :).

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag