Avstämning mål

Imorgon är jag halvvägs igenom denna omgången av mina 6-veckors mål. Jag har gjort vad jag hade satt upp och lite till, så det ska nog gå bra! Igår blev det löpning i ösregn till och från gymmet och sen betade jag av 200 chins. Ganska stolt över mig själv faktiskt! Idag är det vilodag och då skiner solen! Det har man inte varit bortskämd med de senaste månaderna, så det blir nog att slita sig ifrån datorn (inte så svårt, har massa viktigt jag borde göra o då vill man ju absolut inte göra det 🙂 ) och ge sig ut en sväng!

2 Kommentarer

  1. sophie

    2011/02/18 01:49

    Hur mår du ? 🙂

  2. Stina

    2011/02/18 11:01

    Bara bra här, tackar som frågar 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag