Vinn fina priser med HTA Kockum Fritid

HTA Kockum Fritid i Malmö, där jag kör mina klasser har nu en tävling på Facebook där man har möjlighet att vinna ett årskort till gymmet och gruppträningen, 2 timmar med en personlig tränare eller 2 st helkroppsmassage. Tävlingen hittar ni här. HTA Kockum Fritids Facebook sida kan ni gilla antingen direkt här på min sida, i sidokolumnen eller här.

Fotograf: Joakim Lloyd Raboff

3 Kommentarer

 1. onlyerik

  2011/02/11 01:09

  Hej 😀 jag har nyss börjat gymmat . Och jag undrar hur jag snabbast ska gå ner i vikt 😀 Har du nå tipps säg till om du tippsar 😀

 2. Anton Lindberg

  2011/02/12 09:30

  tjejer+stora muskler= usch å fyfan så jävla äckligt.

 3. Stina

  2011/02/12 11:40

  onlyerik: För mig handlar det om en kombination av styrka, kondition och en god kosthållning.
  Anton Lindberg: alla tycker vi olika, trevligt att du vill dela med dig av din åsikt 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag