Äntligen vila!

Idag ska min kropp få helvila! Det har den inte fått sen förra fredagen och det har ju blivit en hel del träning! Jag har kommit ut och sprungit två gånger denna veckan. I tisdags slutade det med platt fall då det var förrädiskt halt ute. Jag hann inte ens reagera förrän jag låg och körde bröstsim på trottoaren! Som tur var hade jag alla armar, ben och tänder i behåll, och dammade bara av mig och joggade vidare. Jag väntar fortfarande på känslan då det känns skönt och lätt att springa, den känslan hade jag lite för två somrar sen, hoppas jag kan hitta det igen! Just nu känner jag nog att jag borde hitta ett par nya löparskor. Har ett par punkterade Nike Airmax som pyser ifrån ett roligt ljud för varje steg jag tar 🙂 . Blir kanske lite shopping idag?

Hade gärna lekt ihop mina egna, men det får nog bli en budgetvariant denna gången....

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag