Mot Stockholm!

Och The Nike Blast! Ska bli riktigt kul. Planen ser ut så här:

Lördag

BODYCOMBAT®47
SPINNING – Conversion
Pure Training
SPINNING – Cloud 9
Functional Moves®

Söndag
Atletisk Bollträning
Rumble in the ring
NTC Get Fit
FÖRELÄSNING – Core – Vad tränar du egentligen?
Piloxing

Det kommer att bli en bra helg 🙂

4 Kommentarer

 1. t i l d a c o r n e l i a .

  2011/01/28 12:08

  Hejsan 🙂
  i min blogg kan du tävla om att bli dagens blogg! 😉
  anmäl dig här: http://tildacornelias.blogg.se/2011/january/fredag-dagens-blogg.html#comment
  så önskar jag dig lycka till, ha en fortsatt trevlig fredag! 🙂

 2. Linnéa

  2011/01/29 15:58

  Hej
  Du ser ut att veta hur man kan få en begagnad gravid mage att dra ihop huden så mycket som möjligt. Jag fick barn för snart 13 veckor sedan, jag fick göra kejsarsnitt och har därför hittills inte vågat börja träna så mycket eller speciellt hårt. Tänkte om du kanske kunde ge mig några tips?! Tack På Förhand// Mamma Linnéa

 3. Monica

  2011/01/31 02:47

  Hej !
  Hoppas att du har haft en kul och givande helg i Stockholm!
  Kram
  Mamma o Pappa

 4. Stina

  2011/02/01 12:01

  Linnéa: Jag har själv inga barn och har inte någon direkt erfarenhet av träning efter graviditet. Om du tränar på gym kan säkert gyminstruktören hjälpa dig, annars kan du söka upp någon personlig tränare här på nätet. Cia Larsson har skrivit en bok om träning för gravida, så hon vet säkert hur det funkar efter graviditet med: http://www.cialarsson.blogspot.com/
  Lycka till 🙂

  Mamms o papps:
  Det har varit superkul! Fast jag är ändå avis på var ni är just nu….
  Ha en mysig semester!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag