MalmöMilen

Jag har anmält mig till MalmöMilen! Jag har aldrig sprungit något lopp alls, så det kan ju vara en bra början med 10 km. Just nu känns löpningen som en nära döden upplevelse varje gång, men fortsätter jag att knata på varje vecka ska det väl kännas lite bättre den 18 juni då loppet går i alla fall! Sen blir det kanske lättare när man kan släppa de två kilo kläder man har på sig för att inte frysa ihjäl nu med :). Roligt att ha något att ”springa mot”.

Jag och Jenny betade av lite dips och tricepsarmhävningar som vi har med på våra 6-veckors mål. Jag minns inte sist jag var så slut i en muskel som jag var i min triceps igår :). Härligt!

MalmöMilen, mycket runt Västra Hamnen, så det blir nog en fin tur =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag