Slut i rutan….

Helt slut efter dagens tre klasser! Den första klassen jobbar jag långt ifrån så hårt som deltagarna gör (funktionell cirkel), men först har jag fått upp pulsen lite på de 5km jag cyklar till gymmet, och sen att plocka fram all utrustning är nästan en halv klass bara det :). Det verkar som att folk vill träna på söndagen på Kockum Fritid, riktigt mycket folk på alla klasserna idag igen.

Mina första 6-veckors mål är i hamn nu, det var dom redan igår. Ett mål nådde jag inte hela vägen med och det var att ta 4 klasser för andra instruktörer. Det blev bara 3, men det har blivit väldigt många egna klasser. Nästa helg får jag köra för massor av jätteduktiga instruktörer på The Nike Blast i alla fall! Hur som helst så nådde jag de andra målen och lite till, så här ser det ut:

I morgon börjar en ny 6-veckors plan som ser ut så här:

Det ökas lite smått 🙂

Ha en fortsatt trevlig helg!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag