Check..

Är inne på sista veckan på min 6-veckors utmaning. Det har faktiskt gått bra, har någon km kvar att springa, en klass för annan instruktör och lite armhävningar, sen är jag i hamn 🙂 . Filar nu på nästa 6-veckors utmaning som vi kör igång redan nästa vecka. Gillar att ha konkreta mål att bocka av efter hand!

Fick ju en riktigt jobbig hosta i söndags, kändes som någon stampat in bröstkorgen på mig och igår hade jag knappt någon röst alls. Fick något som heter Sancho droppar av de som driver gymmet på Kockum, och det verkade göra susen 🙂 . Lite tryck kvar på bröstet, men halsen och rösten mycket bättre! Najs!

En kommentar

  1. Sara a.k.a. Game Girl

    2011/01/21 11:32

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag