Puh…

Terminens första söndagstrippel är avklarad 🙂 . Har inte varit sjuk på hela vintern, men lagom till första trippelklassen har jag dragit på mig en rejäl hosta. Det känns som någon har trampat in bröstkorgen på mig… Men, men, trots diverse missöden som att det blivit dubbelbokat på Kockum Fritid och det var folk i gruppträningssalen när jag kom, så jag hade bara 10 minuter på mig att plocka fram allt material till alla stationer (fick springa som en galning), ljuset i salen gick inte igång, och att en låt smugit bort från min spellista på spinningen,  så tyckte jag nog att det gick ganska bra idag. Mycket träningssugna folk på alla klasser, riktigt kul! Jag cyklar ju 5km enkel väg till gymmet dessutom, så jag var väldigt mör när jag kom hem i eftermiddags och har inte gjort många knop sen dess. Med gott samvete soffläge resten av kvällen :D.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag