Redo för en trippel?

I morgon är det dags för terminens första söndags trippel, Funktionell Cirkel, Core och Spinning :D. Lite nervös är jag, men det är jag alltid innan jag testat hur det klaffar första gången. Det är 10 minuter mellan varje klass, så det ska nog flyta på bra hoppas jag! Har ju inte haft egna cykel klasser på ett halvår nu, och det är ett nytt ställe, nytt schema, ny publik, så det är nog den jag är mest nervös för. Sen är Coren ganska ny, en del nya övningar på FC, så det blir att plugga in idag!

Har hittat en massa roliga appar till iphonen att leka med sina bilder i! Några roliga är PlasticBullet, BadCamera, ToonCamera, SketchMe och PictureShow. Kolla in exempel nedan:

PlasticBullet

BadCamera

ToonCamera

SketchMe

PictureShow

Ha en trevlig lördag!

2 Kommentarer

 1. Maria Andersson

  2011/01/21 11:58

  coola bilder!!!
  läser lite hör för att se hur du har det…
  bra hoppas jag!
  jag kommer gärna ner o testar dina trippelpass! låter kul! är det varje helg?

  Vi kan kanske planera in nåt?

  kram o trevlig helg!

 2. Stina

  2011/01/21 15:14

  Jodå, det är bra här med, hoppas samma med dig 🙂 Håller koll på dig på fejjan o bloggen!
  Trippelpassen är varje helg, dock så är jag i Stockholm och på The Nike Blast 20-30/1. Vi hörs o bestämmer en helg som passar!
  Kram!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag