Så var det igång!

Vårschemat tog fart igår och gruppträningssalen var välfylld från morgon till kväll. För mig har det blivit kombinationsklass på måndagar, börjar med Core klockan 17 och 45 minuter senare körs det BODYCOMBAT™. Det visade sig vara en riktigt skön kombination :). Malin och jag hade satt ihop ny koreografi till Coren och den kändes jättebra att köra. Tung, men bra!

Idag hängdes det en hel del i chinsräcket tillsammans med Jenny. Känns som jag är tyngre än någonsin, puh! Men vi kämpar på, resultatet måste ju komma någon gång! Sen Boxningsklass nu på vårschemat, 20.10-21.20, men det var ändå en del folk som hittat dit och körde hårt. Själv var jag snurrigare än någonsin, glömde vad jag hade sagt och gjort och just idag var de lite finkänsliga (var kom det ifrån?!) och inte sa något när jag sa fel 😀 . Men det funkade nog bra ändå, de såg trötta o svettiga ut när de gick där ifrån i alla fall!

2 Kommentarer

  1. lowaa

    2011/01/12 18:46

    hey härligt blogg , tips på nån träning där man går ner i vikt elelr iaf så kroppen blir snyggare?

  2. Stina

    2011/01/13 22:58

    Tack! Mitt tips är att först hitta en träningsform man tycker är rolig, det blir lättare att hålla sig till det då.

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag